Наближається фінал фотоконкурсу «Вся правда про медіа»!

16 Жовтня 2007
15698
16 Жовтня 2007
18:27

Наближається фінал фотоконкурсу «Вся правда про медіа»!

15698
<b>Наближається фінал фотоконкурсу «Вся правда про медіа»!</b>
До завершення терміну подання робіт на конкурс іміджевих фотографій на тему «Детектор медіа – вся правда про медіа», оголошений 21 серпня проектом «Детектор медіа» та Школою фотографії Віктора Марущенка, залишився один тиждень.
 
Найкращі фото будуть представлені на виставці в Галереї «РА» з 30 жовтня по 4 листопада. Три вибрані експертами роботи будуть премійовані цінними призами від компанії Nesatec – сучасною технікою, необхідною майстрам фотографії. А також  використані в рекламній кампанії «Детектор медіа», експертного видання української медійної спільноти.
 
I місце: професійний фотоштатив Libec TH-950 DV
 
II та III місце: картки пам’яті на 8 GB SanDick Extrime III
 
В експозиції виставки також буде представлено живопис канадської художниці Ірини Деменчук.
 
Термін подання фоторобіт для участі в конкурсі – до 23 жовтня.
 
Фотографії подаються в електронному вигляді (на компакт-диску або флеш-картці) за адресою: Київ, вул.Богдана Хмельницького, 32, Галерея РА.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15698
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду