Колишній головред «Вечірніх вістей» Олександр Ляпін очолив журнал Павла Гудімова

16 Жовтня 2007
31259
16 Жовтня 2007
17:53

Колишній головред «Вечірніх вістей» Олександр Ляпін очолив журнал Павла Гудімова

31259
Колишній головред «Вечірніх вістей» Олександр Ляпін очолив журнал Павла Гудімова
Колишній головний редактор газети «Вечірні вісті» Олександр Ляпін став головним редактором журналу «Символ», перше число якого з’явиться наприкінці жовтня або на початку листопада. Нове видання, засноване музикантом і галеристом Павлом Гудімовим, присвячене мистецтву та культурі в усіх їх проявах.
 
Такого видання, за словами пана Ляпіна, в Україні досі не було. «Це радше навіть не журнал, а альбом з акцентом на зображенні – ілюстраціях і фото. Будуть і тексти, але меншою мірою. Це буде елітний, а не масовий журнал, і наш потенційний передплатник – насамперед глядач, а вже потім читач», - сказав він «Телекритиці». Наклад першого номера, за словами Олександра Ляпіна, становитиме 1000 примірників, і він буде на 90% присвячений графіці. Обсяг видання – 170 сторінок. Розповсюджуватиметься журнал здебільшого за передплатою, і головний редактор упевнений, що бажаючі передплатити «Символ» будуть в усьому світі; в Україні він також продаватиметься у крамницях. Передбачена й цільова розсилка.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31259
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Прохожий
6061 дн. тому
Теперь Ляпин - на своем месте. Интересно: его верный Санчо Панса - Осадчий - при нем?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду