Зустріч інвесторів Central European Media Enterprises у Бухаресті транслюватиметься в Інтернеті

11 Жовтня 2007
4987
11 Жовтня 2007
11:35

Зустріч інвесторів Central European Media Enterprises у Бухаресті транслюватиметься в Інтернеті

4987
Зустріч інвесторів Central European Media Enterprises у Бухаресті транслюватиметься в Інтернеті
10 жовтня компанія Central European Media Enterprises Ltd. повідомила, що виступи учасників Зустрічі інвесторів, яка пройде в румунській столиці Бухаресті 18-19 жовтня, транслюватимуться он лайн на сайті СМЕ www.cetv-net.com. Про це повідомляє «МедіаБізнес».
 
Почути аудіо записи презентацій та побачити продемонстровані слайди можна буде на веб-сторінці компанії з 9.30 18 жовтня за східноєвропейським часом; вони будуть доступні на сайті протягом усієї події. Заходи 19 жовтня в Інтернеті не транслюватимуться.
 
Під час Зустрічі інвесторів із презентаціями виступлять генеральний директор СМЕ Майкл Ґерін Michael Garin), регіональний директор СМЕ у Чехі, Словаччині та Румунії Адріан Сарбу (Adrian Sarbu), регіональний директор СМЕ в Адріатичному регіоні Маріян Юренец (Marijan Jurenec), виконавчий віце-президент СМЕ Марина Вільямс, генеральний директор Nova Петр Дворжак (Petr Dvořák), генеральний директор Markíza
TV Вацлав Міка (Václav Mika).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«МедіаБізнес»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4987
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду