«Стар Медіа» і «Київфільм» знімуть прокатний фільм «Вісь ординат»

10 Жовтня 2007
15683
10 Жовтня 2007
19:56

«Стар Медіа» і «Київфільм» знімуть прокатний фільм «Вісь ординат»

15683
«Стар Медіа» і «Київфільм» знімуть прокатний фільм «Вісь ординат»
13 жовтня компанія «Стар Медіа» разом із кінокомпанією «Київфільм» розпочнуть зйомки кінофільму з робочою назвою «Вісь ординат». Ця молодіжна кінокомедія - перша прокатна стрічка в історії «Стар Медіа»; вихід на широкий екран планується восени 2008 року. Зйомки відбуватимуться у Києві та райцентрі Броди на Львівщині.
 
Автором сценарію є молодий український сценарист Олександр Зеленко, автор 16-серійного серіалу «Загін» («Отряд»). Режисер – Едуард Паррі, оператор – Ілля Меліхов. Продюсери – Юрій Мінзянов та Влад Ряшин.
 
У ролях – Михайло Тарабукін, Ольга Полякова, Сергій Шакуров, Володимир Меньшов, Армен Джигарханян, Віталій Хаєв, Семен Фурман, Олександр Баширов та інші, а також «зірка світового рівня», яку виробники поки що воліють не називати.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15683
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду