8 жовтня на СТБ – прем’єра проекту журналістських розслідувань «За вікнами»

8 Жовтня 2007
20983
8 Жовтня 2007
17:28

8 жовтня на СТБ – прем’єра проекту журналістських розслідувань «За вікнами»

20983
8 жовтня на СТБ – прем’єра проекту журналістських розслідувань «За вікнами»
8 жовтня о 22.25 на каналі СТБ відбудеться прем’єра нового проекту – програми журналістських розслідувань «За вікнами». Її вестиме Богдан Кутєпов, відомий за своєю роботою в проекті «прАвокація» на каналі ТОНІС; у проекті працює 8 журналістів, а керує ним головний режисер – Оксана-Рита Яковенчук. Кожен журналіст є продюсером, режисером і сценаристом свого сюжету.
 
Як стверджує прес-служба каналу, автори відкриють у програмі те, що ніколи не покажуть у новинах. У першій програмі глядачі побачать, як журналістам удалося підкласти муляж бомби під четвертий енергоблок Чорнобильської АЕС; як столична міліція «кришує» азартний бізнес; про можливість за 250 доларів купити базу даних усі підприємств країни, серед яких і секретні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20983
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gal
6045 дн. тому
Бодя, ты молодец! Удачи,удачи,удачи! У тебя есть всё - талант,молодость,рвение! СТБ повезло! Пусть Тонис....додумайте дальше сами)))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду