11 жовтня о 16.00 на РеклаМастері – веб-конференція Олександра Богуцького

8 Жовтня 2007
21163
8 Жовтня 2007
08:43

11 жовтня о 16.00 на РеклаМастері – веб-конференція Олександра Богуцького

21163
11 жовтня о 16.00 на РеклаМастері – веб-конференція Олександра Богуцького
11 жовтня о 16.00 на зв’язок із відвідувачами «Кофейні» РеклаМастера вийде генеральний директор каналу ICTV Олександр Богуцький.
 
Ставити запитання можна тут
 
Довідка:
Олександр Богуцький народився 2 грудня 1971 року у Львові. Першу вищу освіту отримав на геологічному факультеті ЛНУ. З 1991 року працював редактором на першій незалежній українській радіостанції –«Радіо Незалежність». Був співзасновником газети «Експрес», співпрацював із виданнями «Ратуша» та «Пост-Поступ». У 1994 році очолив прес-центр ЗАТ «Таврійські ігри», є незмінним ведучим цього фестивалю. Працював над телевізійними проектами на ТК «Міст» (Львів), ТК «Золоті ворота», Першому національному, був ведучим аналітичної програми «Актуальна камера» (СТБ). З 2000 року – генеральний директор каналу ICTV. Друга вища освіта – факультет міжнародних відносин ЛНУ. Олександра Богуцького вважають неформальним керівником умовного медіахолдингу Віктора Пінчука.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21163
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду