Супутниковий канал «Роса» пообіцяв Нацраді показувати «живих українців»

3 Жовтня 2007
31114
3 Жовтня 2007
16:00

Супутниковий канал «Роса» пообіцяв Нацраді показувати «живих українців»

31114
Супутниковий канал «Роса» пообіцяв Нацраді показувати «живих українців»
Нарада з питань телебачення і радіомовлення 3 жовтня видала ліцензію на мовлення ТОВ «ТРК «Роса». Відтепер орієнтовно із лютого українці зможуть на супутнику приймти канал із лого «Роса». Як уже писала «Детектор медіа», засновниками цього каналу є ГО «Федерація футболу міста Києва» (20%), а також фізичні особи Олексій Хорошаєв (41%) та Олена Бойкова (39%).
 
За словами Івана Вовка, члена Наглядової ради телеканалу «Роса», це має буде «молодіжно-спортивно-розважальний канал» («а політики в нас буде зовсім трохи», - таке пояснення формату запропонував Нацраді відомий в минулому диктор українського телебачення). Також він запевнив, що на каналі все буде виключно «естетичне і художнє», не буде фільмів, які пропагують насильство й агресивних спортивних змагань, приміром, кікбоксінгу. Зате «Роса» запрпонує програми, які пропагуватимуть українську мову, культуру, відпочинок в Україні. Пан Вовк пообіцяв, що на каналі «Роса» навіть покажуть «живих українців». Вочевидь така концепція зворушила членів Нацради і вони проголосували за те, щоби надати мовцеві ліцензію.
 
«Мы хотим поддерживать детский городской футбол, школьную футбольную лигу. Для нашего канала уже отснята пилотная версия программы «Урок футбола», несколько документальных фильмов о влиянии наркотиков на подрастающее поколение, о запущенности спортивных и учебных объектов, который называется «Молчать об этом - преступление», - заявляв раніше Ігор Кочетов, голова Федерації футболу м. Києва в інтерв’ю «Детектор медіа».
 
Серед облич каналу, яких «Роса» планує залучати до роботи, пан Вовк назвав себе, Андрія Шевченка («Мені дуже шкода, що він зараз не працює на телебаченні») та Леоніда Кравчука.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду