Оксана Марченко збирається повернутися на телеекрани і пробиватися в Росію

3 Жовтня 2007
2366
3 Жовтня 2007
13:07

Оксана Марченко збирається повернутися на телеекрани і пробиватися в Росію

2366
Оксана Марченко збирається повернутися на телеекрани і пробиватися в Росію
3 жовтня відбудуться зйомки «Шоу Оксани Марченко» - нової програми колишньої ведучої Першого національного та «Інтера».
 
За словами виконавчого продюсера нової програми Дмитра Котеленця, пані Марченко вела роботу над новим проектом з минулої осені. Взірцем свого нового проекту Оксана Марченко та її продакшн Omega TV бачили американське «Шоу Опри Уінфрі», і навіть вели перемовини з компанією Опри щодо покупки ліцензії на формат. Втім, продюсери американської програми порекомендували розробити власний проект.
 
 
У серпні були зняті пілотні випуски «Шоу Оксани Марченко». Цільова аудиторія нової програми – жінки від 25 до 40 років. Саме в розрахунку на них будуть підбиратися теми програми та їх гості.
 
Програма буде записуватися російською мовою. Наразі «Шоу Оксани Марченко» має два формати – ток-шоу та розважальне шоу з музичними виступами. Очікується, що програма виходитиме двічі на тиждень, у різних варіаціях. Хронометраж – 50 хвилин.
 
Наразі тривають перемовини щодо виходу «Шоу Оксани Марченко» на одному з каналів холдингу Віктора Пінчука – ICTV, СТБ, та Новому. Перший ефір запланований вже на кінець жовтня.
 
Зараз Omega TV також веде перемовини з російськими каналами ТНТ та Ren-TV щодо трансляції «Шоу Оксани Марченко» в Росії.
 
Шеф-редакторами нового проекту стали росіяни Елла Квашко і Олександра Вороніна. Шеф-редактором московського офісу стала Ліка Кремер (ведуча телепрограми «Частная жизнь» на каналі «Россия).
 
Минулого тижня розробити «дорожню мапу» для українських спеціалістів, що працюватимуть над шоу, з США прибули режисер Стів Грант, звукорежисер Ед Ґрін та художник по світлу Карл Ґібсон.  Утім, усі закордонні консультанти (окрім російських) залишать Україну вже цього тижня, оскільки їхня роль, як старт-менеджерів, буде виконана.
 
Репортаж зі зйомок «Шоу Оксани Марченко» з’явиться на «Детектор медіа» незабаром.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2366
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду