Канал «PRO ВСЕ» розширив аудиторію до восьми країн

3 Жовтня 2007
12393
3 Жовтня 2007
11:18

Канал «PRO ВСЕ» розширив аудиторію до восьми країн

12393
Канал «PRO ВСЕ» розширив аудиторію до восьми країн
Розважальний канал «PRО ВСЕ», який належить ТРК «Класс» (генеральний директор - Андрій Карпій),  протягом перших трьох місяців своєї роботи дивляться вже у восьми країнах. Канал створювався не для ефірного показу, а для супутникової трансляції та доставки абонентам через кабельні мережі. Мовлення «PRО ВСЕ» ведеться через супутник Eutelsat W2, позиція 16.0°.
 
Керівник відділу маркетингу та розвитку каналу Валентина Боклан у розмові з «ТК» зазначила, що перший розважальний канал «PRО ВСЕ» позиціонує себе як сімейне телебачення. «Основними темами програм є дім, сім’я, приватне життя, здоровий спосіб життя („Психолог і Я”), про подорожі та мандрівки  („КультТура”), різні цикли про тваринний світ („Хижаки”, „Мавпи” тощо). Програмне наповнення каналу – це різножанрові телепрограми, які мають на меті зробити «PRО ВСЕ» корисним сімейним каналом. Зокрема, діти зможуть переглянути як мутфільми та гумористичну програму „Єралаш”, так і художні фільми, казки. Для любителів історії – „Таємниці століття” та інші», – розповіла Валентина Боклан. 
 
Топ-менеджмент каналу вважає своїм ноу-хау принципово новий принцип побудови ефірної сітки, яка поділяється на декілька різноформатних часових відрізків. Основна мета такого форматування – адаптувати ефірний продукт до інтересів його основної аудиторії протягом певної години доби.
 
Питаннями розміщення реклами на каналі займається афілійована рекламна агенція.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду