Незабаром в Україні з’явиться спортивний канал, присвячений боксу

2 Жовтня 2007
23287
2 Жовтня 2007
15:23

Незабаром в Україні з’явиться спортивний канал, присвячений боксу

23287
Незабаром в Україні з’явиться спортивний канал, присвячений боксу
Факт появи каналу «Спорт 4» «Детектор медіа» підтвердила генеральний директор компанії «Поверхность спорт-ТВ» Марія Лисенко. «Это будет специализированный канал, посвященный боксу и другим видам контактных единоборств. Появится он в ближайшее время», - каже вона.
 
Нагадаємо, що в інтерв’ю «Детектор медіа» пані Лисенко заявляла про те, що компанія планує відкрити в Україні два канали у форматі high definition. Якщо попередні плани компанії були відкрити один HD-канал, присвячений спорту, а інший – кіно, то нині пані Лисенко наголошує: «Мы работаем над тем, чтобы «Спорт-3» и «Спорт- 4» вышли в формате HD»
 
Довідка «ТК»
Група компаній «Поверхность» являє собою групу підприємств: телекомпанію, що виробляє власні телеканали «Спорт 1», «Спорт 2», «Спорт 3»; компанію із супутниковою цифровою приймально-передавальною станцією  (SNG) та національним супутниковим оператором  на базі супутникового передавального центру, що працює через супутник Eutelsat W4. Є також дистрибутором каналів AC Milan Channel, Real Madrid Channel, Chelsea TV channel,MUTV (Manchester United TV), «Планета спорт» (міжнародна версія російського ефірного каналу) і World Fashion Channel. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23287
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду