Янукович нагрубив журналістам

1 Жовтня 2007
27809
1 Жовтня 2007
13:10

Янукович нагрубив журналістам

27809
Янукович нагрубив журналістам

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович має намір вже у понеділок запропонувати всім політичним силам, які подолали 3% бар’єр, провести переговори щодо створення коаліції.

 

Про це він заявив на прес-конференції в штабі Партії регіонів після опівночі. За словами прем’єра, "всі партії, які подолали 3% бар’єр, мають право вступити в ці переговори".

 

Після заяви Янукович відмовився відповідати на питання журналістів. Водночас одна з журналісток встигла поставити запитання, відзначивши, що прем’єр дуже похмурий, на що Янукович грубо відрізав: "Ви самі на себе в дзеркало подивіться".

 

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27809
Читайте також
03.03.2010 08:46
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
31 675
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vlr
6058 дн. тому
Да, после этого он стал еще более крутым в глазах данецких поклонников :)))
6058 дн. тому
Жлоб
Гість
6058 дн. тому
Має рацію Юлія Володимирівна, Хам, він і в Африці, ХАМ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду