У Харкові опечатано приміщення місцевого медіацентру. Через ролик про мера?

29 Вересня 2007
13725
29 Вересня 2007
17:42

У Харкові опечатано приміщення місцевого медіацентру. Через ролик про мера?

13725
У Харкові опечатано приміщення місцевого медіацентру.  Через ролик про мера?

Адміністрація готелю «Харків» 28 вересня близько 10:00 опечатала приміщення медіа-центру «Трибуна-ТВ» у Харкові.

 

Про це Українським Новинам повідомив керівник медіа-центру Андрій Войцеховський, передає Обком.

 

Він підкреслив, що це було зроблено без попереднього повідомлення його як керівника.

 

За його словами, один із засновників ТОВ «Трибуна-ТВ», який є також одним із власників готелю «Харків», перестав фінансувати діяльність медіа-центру. Через це в медіа-центру виник борг перед готелем «Харків» у сумі 45 тис. гривень, де медіа-центр орендує приміщення.

 

Войцеховський відзначив, що вважає причиною такого рішення не тільки заборгованість, але й можливе невдоволення засновників тим, що «Трибуна-ТВ» 27 вересня поширила на деяких харківських телеканалах відеоролик за участю мера Харкова Михайла Добкіна і секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса.

 

Ролик тривалістю 5 хвилин 10 секунд являє собою відеозапис робочих моментів запису телезвертання Добкіна до харків'ян і містить ненормативні вислови, «покриті» звуковим сигналом (писком).

 

Згодом цей ролик неодноразово демонстрував ряд харківських телеканалів. Він був також розміщений у мережі Інтернет без заміни ненормативної лексики (з початковою звуковою доріжкою).

 

Войцеховський підкреслив, що не має відношення до розміщення файлу в Інтернету.

 

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду