«Стар Медіа» отримала дві нагороди на VIII Міжнародному телекінофорумі «Разом»

28 Вересня 2007
24778
28 Вересня 2007
13:57

«Стар Медіа» отримала дві нагороди на VIII Міжнародному телекінофорумі «Разом»

24778
«Стар Медіа» отримала дві нагороди на VIII Міжнародному телекінофорумі  «Разом»
Стали відомими результати конкурсу Міжнародного телекінофоруму «Разом», що проходив із 7 по 13 вересня у Ялті. Компанія «Стар Медіа», яка представила у конкурсній програмі фестивалю серіал «Смерть шпигунам!», отримала дві нагороди. Це головний приз «Надія» у номінації «телевізійний ігровий фільм, серіал» та нагорода для режисера-постановника Сергія Ляліна у номінації «режиссер-постановник».
 
Крім того, журі фестивалю відзначило інші роботи «Стар Медіа», зняті у співпродюсерстві з партнерами. У номінації «телевізійні ігрові фільми» переможцями стали:
 
- у номінацїі «Дебют» - «Учитель в законе» виробництва російської студії «Мостелефильм» і «Стар Медіа», режисер Олександр Мохов;
 
- у номінації «Актриса» - Наталія Шаміна у телевізійному фільмі «Любовь под надзором» вироництва російської компанії «СДФ Продакшн» та «Стар Медіа», режиссер Володимир Шевельков;
 
- у номінації «Актор» - Юрій Бєляєв у телефільмі «Учитель в законе».
 
Підсумки конкурсу оголошував голова журі – Дмитро Астрахан, режисер кіно та театру, генеральний директор продюсерського центру «Золотой век». Членами журі були кінорежисер Валерій Ахадов, актриса Валентина Теличкина, ректор Інституту екранних мистецтв Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого Володимир Горпенко, актор і режиссер Лев Дуров.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду