Оголошено конкурс на кращу публікацію з проблематики НАТО в регіональних ЗМІ

25 Вересня 2007
9179
25 Вересня 2007
13:41

Оголошено конкурс на кращу публікацію з проблематики НАТО в регіональних ЗМІ

9179
Оголошено конкурс на кращу публікацію з проблематики НАТО в регіональних ЗМІ

Громадська організація «Група стратегічних та безпекових студій» за сприяння Посольства Республіки Польща в Україні оголошує проведення конкурсу на кращу публікацію з проблематики НАТО в регіональних ЗМІ. Відповідне повідомлення поширила сьогодні ГСБС.

 

Мета конкурсу – «пожвавити інтерес до цієї тематики і на регіональному рівні, залучити до обговорення проблем НАТО регіональних журналістів та фахівців».

 

До участі в конкурсі запрошуються вітчизняні журналісти, що публікують свої матеріали в регіональних електронних та друкованих ЗМІ.

 

Тематика публікацій може бути «найрізноманітнішою», в тому числі з використанням фактів про НАТО з сайту Групи стратегічних та безпекових студій (www.gsbs.org.ua). Серед прикладів тем для публікацій називаються власне баченням майбутнього НАТО, перспектив відносин Альянсу з Україною, маловідомі факти про діяльність НАТО, зокрема у сфері захисту довкілля, боротьби з техногенними катастрофами тощо.

 

Журі конкурсу також братиме до уваги публікації про діяльність місцевих державних адміністрацій та органів державної влади щодо втілення Плану дій Україна – НАТО, Стратегії інформування громадськості щодо відносин Україна – НАТО.

 

При розгляді конкурсних статей перевага надаватиметься неупередженим та об’єктивним матеріалам про Альянс та про відносини Україна – НАТО.

 

Призовий фонд конкурсу:

І місце – 1650 грн.

ІІ місце – 990 грн.

ІІІ місце – 600 грн.

 

Опубліковані матеріали слід надсилати до 15 листопада 2007 року на електронну адресу ГО «Група стратегічних та безпекових студій» - info@gsbs.org.ua з позначкою «конкурс». У разі, коли на конкурс подається публікація у регіональних друкованих ЗМІ, слід надилативідскановану версію матеріалу та його текст у форматі MS Word, а у супровідному листі надати інформацію про назву газети/журналу, число та номер у якому було опубліковано матеріал. У разі, якщо матеріал опубліковано на регіональному веб-сайті до Групи стратегічних та безпекових студій необхідно надіслати його текст у форматі MS Word, а також посилання на відповідну сторінку в Інтернеті.

 

В обох випадках у супровідному листі необхідно зазначити ім’я автора та його контактні дані (телефон, електронну адресу, інші контактні дані за бажанням).

 

Оптимальний обсяг статей має складати 3-10 тис. знаків, хоча в окремих випадках братимуться до уваги й публікації, що не відповідають цим критеріям.

 

До Журі конкурсу ввійдуть:

Директор Національного інституту стратегічних досліджень Юрій Рубан

Й.В. Посол Словаччини в Україні Пан Урбан Руснак

Й.В. Посол Республіки Польща в Україні Пан Яцек Ключковскі

Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Мішель Дюре

Експерти Групи стратегічних та безпекових студій

 

За додатковою інформацією можна звертатись за адресою: info@gsbs.org.ua або за тел. (044) 491 38 30

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9179
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду