:)

21 Вересня 2007
821
21 Вересня 2007
08:34

:)

821
:)

Газета «Известия в Украине» відзначила двадцять п’яту річницю першого вживання графічного позначення посмішки – «смайлика» (smiley) – провівши символічний збір підписів щодо оголошення «Інтернет-мови» третьою державною.

 

За півгодини було зібрано 20 підписів, що, за підрахунками ініціаторів, є дуже непоганим результатом. Детальніше дивіться на сайті газети «Известия в Украине», презентованому вчора разом із сайтом газети «Новая» і українською версією сайту «Главред» у київському кнайп-клубі «Купідон».

 

Раніше в українському Інтернеті вже оголошували ініціативу про надання мові гіпертекстової розмітки html статусу другої державної.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
821
Читайте також
11.12.2008 12:01
6 256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду