Оголошено конкурс на здобуття премії серед журналістів та мас-медіа «Вільна преса Східної Європи 2008»

20 Вересня 2007
10119
20 Вересня 2007
10:19

Оголошено конкурс на здобуття премії серед журналістів та мас-медіа «Вільна преса Східної Європи 2008»

10119
Оголошено конкурс на здобуття премії серед журналістів та мас-медіа «Вільна преса Східної Європи 2008»

Німецький благодійний фонд ZEIT (м. Гамбург) оголошує конкурс на здобуття премії Герда Буцеріуса «Вільна преса Східної Європи 2008». Про це повідомляється на сайті Міністерства закордонних справ України. 

 

На отримання нагороди можуть претендувати друковані мас-медіа або інтернет-видання, яких фонд відзначає премією у розмірі 40 000 євро, а також окремі журналісти, премія для яких становить 10 000 євро. 

 

Усім охочим необхідно подати пропозиції до нагородження премією Герда Буцеріуса «Вільна преса Східної Європи 2008» до 15 жовтня 2007 року. 

 

Пропозиції надсилати за адресою hamann@zeit-stiftung.de. Контактна особа – пані Фрауке Хаманн, тел. 8 10 49 4041 336 871. 

 

Довідка

Починаючи з 2000 року, фонд щорічно відзначає премією Герда Буцеріуса представників незалежних ЗМІ країн Східної Європи, які у своїх публікаціях виступають за розвиток демократії в Росії, Білорусі, Україні, Грузії, країнах Південного Кавказу. З 2004 року фонд співпрацює з норвезькою організацією Fritt Ord (м. Осло). 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду