Федерація футболу міста Києва хоче запустити власний телеканал

19 Вересня 2007
27364
19 Вересня 2007
19:37

Федерація футболу міста Києва хоче запустити власний телеканал

27364
Федерація футболу міста Києва хоче запустити власний телеканал

19 вересня на засіданні Нацради з питань телебачення і радіомовлення було призупинено розгляд питання про видачу ліцензії на мовлення ТРК «Роса», співзасновником якої є Федерація футболу міста Києва. За словами члена Нацради Віктора Понеділка, заявник не був готовий до розгляду поданих документів у Нацраді.

 

«Пока это выглядит как авантюра. Рассказывали они красиво, но закон о телевидении и радиовещании предусматривает перечень условий для выдачи лицензии. Это и технические характеристики, и финансовые обоснования, и организационные моменты, и кадровые возможности. Заявитель пока что такую информацию не предоставил», - пояснив пан Понеділко. Також у Нацради викликало сумніви твердження заявників про відсутність на їхньому каналі комерційної реклами. «Только социальная – а за что жить?», - каже Віктор Понеділко.

 

«ТК» звернулась до голови Федерації футболу міста Києва Ігоря Кочетова, який заявив, що канал створюється не для реклами, а для пропаганди здорового способу життя. «Мы рассчитываем не на коммерческую рекламу, а на спонсоров, среди которых компания «Еврофасад», один из учредителей «Фокстрота» Олег Головин, компания «Оникс», «Укрпродмаш», Бучанский приборостроительный завод «Веда» и многие другие», - пояснив пан Кочетов і додав, що «Роса» готова купити приміщення для студії, має необхідне обладнання і вже співпрацює з деякими телерадіоорганізаціями. Зокрема, програми, зняті ТРК «Роса», транслювались на телеканалі «Київ».

 

«Мы хотим поддерживать детский городской футбол, школьную футбольную лигу. Для нашего канала уже отснята пилотная версия программы «Урок футбола», несколько документальных фильмов о влиянии наркотиков на подрастающее поколение, о запущенности спортивных и учебных объектов, который называется «Молчать об этом - преступление», - розповів пан Кочетов і наголосив, що канал має мовити на всій території України.

 

Олена Шандра, «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27364
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду