USAID розповинає серію семінарів «Засоби масової інформації та судова влада»

17 Вересня 2007
28184
17 Вересня 2007
12:14

USAID розповинає серію семінарів «Засоби масової інформації та судова влада»

28184
USAID розповинає серію семінарів «Засоби масової інформації та судова влада»

З метою підвищення відкритості судів для громадськості, налагодження ефективного взаємозв’язку між суддівським корпусом та засобами масової інформації, підвищення рівня обізнаності суспільства про всі аспекти роботи судів та ходу судових справ Проект “Україна: верховенство права” Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в період з 4 по 12 жовтня цього року організовує серію навчальних семінарів “Засоби масової інформації та судова влада” для суддів (спільно з Академією суддів України) та журналістів (за підтримки Українського освітнього центру реформ) за участі українських та міжнародних експертів у галузі медіа права.

 

Заходи для журналістів відбудуться:

* м. Ужгород – 5 жовтня

* м. Дніпропетровськ – 9 жовтня

* м. Севастополь – 12 жовтня.

 

Під час семінарів розглядатимуться питання суддівської та журналістської етики, доступу до інформації, забезпечення гласності судочинства, практичні аспекти взаємовідносин суду та засобів масової інформації з огляду міжнародних стандартів та українського законодавства, правила поведінки журналіста при висвітленні судового процесу тощо.

Семінари триватимуть з 9:00 до 17:00.

В рамках навчальних семінарів передбачається також проведення круглих столів «Судова влада та ЗМІ: партнерство і взаємовідносини» за участі суддів, головних редакторів ЗМІ та журналістів, що спеціалізуються на політико-правовій та суспільній тематиці, представників громадських організацій.

 

Круглі столи пройдуть:

* м. Ужгород – 4 жовтня

* м. Дніпропетровськ – 8 жовтня

* м. Севастополь – 11 жовтня.

 

Робота круглих столів триватиме з 16:30 до 18:30.

Для участі в заходах в одному із зазначених міст слід заповнити аплікаційну форму та надіслати її не пізніше 18:00 14 вересня 2007 року за адресою: okochubynska@ukrainerol.org.ua або на факс 044 581 33 03.

Всі пункти аплікаційної форми є обов’язковими для заповнення. Частково заповнені форми не будуть прийматись до розгляду.

Програми семінарів у мм. Ужгороді, Дніпропетровську та Севастополі буде надіслано після отримання заповненої аплікаційної форми учасника та затвердження переліку учасників семінарів. Кількість учасників семінарів є обмеженою.

Проект оплачує учасникам дорогу, проживання (для учасників, які братимуть участь у круглому столі та навчальному семінарі), харчування та забезпечує інформаційними матеріалами.

За додатковою інформацією слід звертатися до Олени Кочубинської за телефоном: (044) 581-33-03.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду