Валід Арфуш став генеральним продюсером каналу «ТЕТ» (ОНОВЛЕНО)

21 Серпня 2007
9529
21 Серпня 2007
19:45

Валід Арфуш став генеральним продюсером каналу «ТЕТ» (ОНОВЛЕНО)

9529
Валід Арфуш став генеральним продюсером каналу «ТЕТ» (ОНОВЛЕНО)

Валіда Арфуша призначено генеральним продюсером телеканалу «ТЕТ». Цю інформацію пан Арфуш підтвердив у розмові з кореспондентом «Детектор медіа», уточнивши, що остаточне призначення, якому передував тривалий переговорний процес, відбулося у п’ятницю, 17 серпня 2007 року. 18 серпня Валід Арфуш офіційно відвідав «ТЕТ» і був представлений колективу.

 

На запитання «Детектор медіа», чи пов’язано призначення Валіда Арфуша із зміною в структурі власності телеканалу, пан Арфуш обтічно відповів, що призначення пов’язано лише із бажанням акціонерів підвищити рейтинг телеканалу. Також він категорично спростував  інформацію щодо своєї можливої причетності до складу акціонерів, зауваживши, що серед українських медіа активів йому належить лише 50% журналу «Папарацци» (ще 50% належить його братові Омарові Арфушу) та 1% радіо «Супер Нова».

 

Валід Арфуш зазначив, що в його плані роботи на «ТЕТі» немає ніяких революційних змін, що це стратегічний план, над яким він планує працювати разом із Григорієм Тичиною, головою правління ЗАТ «Телеканал «ТЕТ». Уже з вересня, за словами нового генпрдюсера, плануються й певні зміни у программінгу каналу: «Наше завдання, щоби люди вмикали ТЕТ не тільки тоді, коли показують «ДОМ 2».

 

Серед планів – розширення аудиторії: «Якщо зараз аудиторію каналу можна оцінити як 14 – 25, в наших планах залучення потенційно найпотужнішої консюмерської аудиторії – домогосподарок».  

 

Як повідомляє пресс-служба ТЕТа, новим шеф-редактором експериментальних проектів каналу став Орест Друль – відомий в Україні журналіст та громадський діяч. Був шеф-редактором львівської газети «Поступ», головним редактором журналів «Місто» та «Ukraїna»,   керівником проекту «Західна аналітична група», очолював «Центр муніципального розвитку». 

 

Інтервю з Валідом Арфушем читайте тут.

 

Леся Ганжа, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9529
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду