26 серпня в ефірі «1+1» з’явиться політична програма «Тільки про головне» з Віталієм Гайдукевичем

21 Серпня 2007
17374
21 Серпня 2007
12:41

26 серпня в ефірі «1+1» з’явиться політична програма «Тільки про головне» з Віталієм Гайдукевичем

17374
 26 серпня в ефірі «1+1» з’явиться політична програма «Тільки про головне» з Віталієм Гайдукевичем

26 серпня в ефірі «1+1» з’явиться політична програма «Тільки про головне» з Віталієм Гайдукевичем.ю Нова програма вперше вийде в ефір в цю неділю о 18:00 та триватиме півтори години. Вона проходитиме у форматі дискусії виборців з тим, кого вони обирають.

 

«Цель этой программы - дать возможность людям, оторванным от земли, которые получают всю информацию только через помощников или охрану, почувствовать, что в действительности думает народ», - розповів «Детектор медіа» головний продюсер «1+1»Володимир Карташков.

 

Ток-шоу складатиметься з трьох частин. У першій відбуватиметься розмова гостя з ведучим. До неї також буде залучений експерт, який дотримується або нейтральної, або протилежної думки. У другій частині шоу свої питання зможуть задати глядачі. Спочатку під час прямого включення з Києва, де камери будуть встановлені або на Софіївській, або на Михайлівський площі столиці. Після цього в кожній програмі відбуватиметься телеміст ще з двома – трьома обласними центрами.

 

У третій частині в програмі з’явиться ще один гість, який підібє своєрідний підсумок та висловить своє судження про те, що відбувалося протягом програми. «Я называю его «чистым разумом». Это будет человек, который не занимается политикой, некий моральный авторитет. Сейчас мы ищем таких», - пояснив Володимир Карташков.

 

Ведучим першого ефіру стане Віталій Гайдукевич, уже залучений у передвиборному проекті теледебатів «1+1», фінансованому МФ «Відродження».

 

«Видно, что зритель его воспринял. К тому же, он умеет бить больно, но аккуратно», - пояснив причини такого вибору Володимир Карташков. Але, за його словами, планується, що ведучих буде двоє. Вони вестимуть програму по черзі. Тракти на роль напарника Гайдукевича ще тривають, і найбільш імовірними кандидатами є ведучі «ТСН».

 

Програма виходитиме до парламентських виборів 30 вересня. Але не виключено, що за кілька місяців «1+1» повернеться до цього формату, щоб підбити підсумки.

 

Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17374
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду