Вийшов друком перший випуск журналу «Новинар»

20 Серпня 2007
7313
20 Серпня 2007
16:53

Вийшов друком перший випуск журналу «Новинар»

7313
Вийшов друком перший випуск журналу «Новинар»

20 серпня відбулася презентація першого числа тижневика «Новинар» від видавничого дому KP Media (відомого виданнями KyivPost, «15 хвилин», «Корреспондент», «Афіша», «Афіша Донецьк», «Афіша*Гід», «Pink», «Пані», «Інтер’єр магазин», «Ідеї вашого дому»; довідником Kyiv Business Directory, а також інтернет-проектами BigMir.net, Korrespondent.net, Afisha.ua, UASport.net, Pink.com.ua). Журнал виходитиме українською мовою, бо, на думку розробників, на те була нагальна потреба. Але це не означає, що аудиторія складатиметься лише з українськомовних читачів. Російськомовним теж може сподобатися зміст та форма подачі матеріалу.

 

Нове видання висвітлюватиме найважливіші події у сфері політики, економіки та культури. «Кожна стаття буде не просто розповідати, що сталося, а надаватиме читачеві всю інформацію, базуючись на якій він зможе самостійно зробити висновок, чому це сталося і що буде далі», – йдеться у повідомленні видавців.

 

На запитання, чи буде «Новинар» доступний за ціною, головний редактор Ольга Крижановська відповіла: «Думаю, що вартість менша за один долар (4,95 грн.) є доступною для всіх». Це журнал не бізнес-класу, він може бути цікавим для широкого кола споживачів інформації.

 

Добору фотографій для ілюстрування матеріалів розробники приділятимуть не менше уваги, ніж вибору тем для статей і редагуванню журналістських текстів. Утім, вони не бояться, що журнал стане виданням, яке просто «приємно погортати». За словами головного редактора, «зараз у світі журнальної преси простежується тенденція до активнішого використання якісних фотоматеріалів з метою зацікавити читача».

 

До складу редакційного колективу увійшли колишні редактори і репортери журналу «Корреспондент» та інших видань KP Media. Покликання «Новинаря» – принести в Україну останні тенденції журнального дизайну, високі вимоги до якості матеріалів і безперечне дотримання журналістської етики.

 

Переглянути інтернет-версію тижневика ви можете за адресою: www.novynar.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7313
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду