16 серпня о 15.00 на Главреді – чат з Андрієм Курковим

13 Серпня 2007
644
13 Серпня 2007
16:33

16 серпня о 15.00 на Главреді – чат з Андрієм Курковим

644
16 серпня о 15.00 на Главреді – чат з Андрієм Курковим

16 серпня о 15.00 на www.glavred.info відбудеться чат із письменником Андрієм Курковим.

 

Андрій Курков народився у 1961 р. у с. Будогощ Ленінградської області. З раннього дитинства живе у Києві. У 1983 році закінчив Київський державний педагогічний інститут іноземних мов. З 1985 по 1987 служив охоронцем в Одеській тюрмі.

 

Закінчив Школу перекладачів японської мови. Працював редактором видавництва «Дніпро», сценаристом на кіностудії Довженка, викладав у Белл Колледжі (Кембридж, Англія). Член Спілки кінематографістів України (з 1993) та Національної спілки письменників (з 1994). З 1998 - Член Європейської кіноакадемії. З 1998 - Постійний член журі премії Європейської кіноакадемії «Фелікс». Одружений з Елізабет Шарп (консультант у Британській раді в Україні), має трьох дітей.

 

Писати почав ще в старших класах. Нині він є автором 13 романів та 5 книжок для дітей. За його сценаріями поставлено понад 20 художніх і документальних фільмів. Курков — єдиний письменник країн пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. Його найпопулярніший роман «Пікнік на льоду» було продано в Україні накладом 150 тисяч примірників — більше, ніж будь-яку іншу книжку будь-якого іншого сучасного українського письменника. Книги Куркова перекладені 21 мовою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду