Газета «Сегодня» подає до суду на Олександра Турчинова

13 Серпня 2007
19711
13 Серпня 2007
10:31

Газета «Сегодня» подає до суду на Олександра Турчинова

19711
Газета «Сегодня» подає до суду на Олександра Турчинова

ЗАТ «Сьогодні мультимедіа» заявляє про початок підготовки судового позову проти одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова. Про це в програмі «Свобода слова» 10 серпня заявив головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва, пише «Сегодня».

 

«У майбутньому суді ми захищатимемо не тільки свою репутацію. Суд над Турчиновим – це наша місія перед Україною. Українські політики ганьблять нашу країну своєю брехнею, наклепом та взаємними образами. Вони звикли до своєї безкарності, тому і брешуть. Пора їх привчити до думки, що за брехню їм доведеться відповідати. І ми, під час суду над Турчиновим, цього доб’ємося», - заявив Гужва.

 

Крім того, як пише видання, «Сегодня» звертається до генпрокуратури з проханням якнайшвидше здійснити перевірку компанії за депутатським зверненням Йосипа Вінського про можливе друкування у виданні листівок, які порочать лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

 

Нагадаємо, газета «Сегодня» дала 48 годин одному з лідерів БЮТ Олександру Турчинову для спростування інформації про причетність до виготовлення антитимошенківських плакатів.

 

Проте, пише видання, «Турчинов за відведені йому 48 годин не тільки не спробував отримати правдиву інформацію від ЗАТ «Сьогодні мультимедіа», але й кілька разів публічно повторив свої наклепницькі звинувачення на нашу адресу».

 

ProUA.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19711
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду