5 канал припиняє співпрацю з «Закритою зоною» «з етичних міркувань»

10 Серпня 2007
2078
10 Серпня 2007
18:32

5 канал припиняє співпрацю з «Закритою зоною» «з етичних міркувань»

2078
5 канал припиняє співпрацю з «Закритою зоною» «з етичних міркувань»

5 канал, ТОВ «Продюсерська агенція «Закрита зона» та ТОВ «Студія «Зміна» припиняють співпрацю за обопільною згодою. Про це повідомляє прес-служба 5 каналу.

 

Нагадаємо, на 5 каналі виходили три проекти «Закритої зони» - програма Володимира Арєва «Закрита зона», документальний цикл Наталки Фіцич «Відкрита зона» та програма Федора Сидорука та Віктора Заблоцького «Перший відділ».

 

«Керівництво каналу зазначає, що таке рішення мотивовано передусім етичними міркуваннями, бажанням дотримуватись демократичних цінностей, принципів свободи слова, професійних журналістських стандартів об’єктивності та неупередженості. Цей крок в контексті передвиборчої кампанії має на меті попередити можливі закиди щодо заангажованості та використанні ефіру  певними політичними силами», - йдеться у повідомленні. З 13 серпня трансляції авторської програми Володимира Арєва «Закрита зона» на 5 каналі не буде.

 

Співвласник і керівник «Закритої зони» Володимир Арєв є соратником генерального продюсера 5 каналу Юрія Стеця – кандидатом у депутати за списком блоку «Наша Україна – Народна самооборона» (квота «Народної самооборони». Саме балотування пана Арєва, за словами прес-служби каналу, є причиною відмови від співпраці з «Закритою зоною».

 

Про намір керівництва 5 каналу припинити співпрацю з ПЦ «Закрита зона» стало відомо у квітні 2007 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2078
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду