8 серпня Нацрада проведе прес-конференцію стосовно співпраці Незалежної експертної ради з питань мас-медіа та ЦВК

7 Серпня 2007
12618
7 Серпня 2007
11:34

8 серпня Нацрада проведе прес-конференцію стосовно співпраці Незалежної експертної ради з питань мас-медіа та ЦВК

12618
8 серпня Нацрада проведе прес-конференцію стосовно співпраці Незалежної експертної ради з питань мас-медіа та ЦВК

Завтра, 8 серпня 2007 року о 13.00 в приміщенні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення ( вул. Прорізна, 2, 5-й поверх, конференц-зала) відбудеться прес-конференція на якій буде обговорено засади співпраці Незалежної експертної ради з питань мас-медіа та Центральної виборчої комісії під час проведення позачергових виборів народних депутатів України.

У прес-конференції візьмуть участь:

В.Шевченко - голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення;

І. Жиденко – член Центральної виборчої комісії;

Мортон Еннберг – голова відділу з питань демократизації Координатора проектів ОВСЄ в Україні.

Як відомо, 27 червня 2007 року з метою надання незалежних експертних висновків, оцінок та рекомендацій з питань мас-медіа під час проведення позачергових виборів народних депутатів України, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення затвердила Незалежну експертну раду, до якої ввійшли відомі фахівці та експерти в сфері електронних ЗМІ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду