Юрій Морозов: Показ «Караоке» «Інтером» - додаткова промоція проекту

7 Серпня 2007
24015
7 Серпня 2007
09:26

Юрій Морозов: Показ «Караоке» «Інтером» - додаткова промоція проекту

24015
Юрій Морозов: Показ «Караоке» «Інтером» - додаткова промоція проекту

Генеральний директор «Студії «1+1» Юрій Морозов розцінює показ старих випусків шоу «Караоке на Майдані» каналом «Інтер» як «додаткове промо проекту». Про це він сказав у коментарях «Детектор медіа».

 

Водночас, за його словами, канал постарається донести до глядачів інформацію про те, що програма тепер виходить на «1+1».

 

Менеджмент і прес-служба «Інтера» утримуються від коментарів щодо демонстрації випусків «Караоке на майдані», які вже були в ефірі, майже в той самий час, коли «1+1» транслює нові випуски.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24015
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду