Олександр Колодій вестиме програму «Час мера» на ТРК «Київ»

2 Серпня 2007
5694
2 Серпня 2007
12:38

Олександр Колодій вестиме програму «Час мера» на ТРК «Київ»

5694
Олександр Колодій вестиме програму «Час мера» на ТРК «Київ»

Колишній ведучий «Подробностей» і «Подробностей из первых уст» на каналі «Інтер» Олександр Колодій вестиме програму «Час мера» на каналі «Київ». Про це повідомляє газета «Хрещатик», цитуючи виконувача обов’язків директора каналу Дмитра Джангірова.

 

«Олександр Колодій дістав від мене пропозицію стати генеральним продюсером муніципального телеканалу. Колись на каналі «Київ» була щотижнева програма «Година з мером». Потім вона трансформувалася в «Запитання до мера», а тепер ми готуватимемо «Час мера», - повідомив пан Джангіров.

 

Півгодинна програма з’явиться в ефірі у пятницю, 3 серпня, після виходу новин СТН.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5694
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду