У складі топ-менеджменту каналу «ТЕТ» відбулися зміни

1 Серпня 2007
7344
1 Серпня 2007
13:33

У складі топ-менеджменту каналу «ТЕТ» відбулися зміни

7344
 У складі топ-менеджменту каналу «ТЕТ» відбулися зміни

У складі топ-менеджменту «ТЕТа» відбулися зміни. Валерій Гросман, програмний директор телекомпанії «ТЕТ», став заступником голови правління каналу, а програмним директором призначено Вікторію Любенко, яка раніше працювала на каналі ICTV та СТБ. Про це «ТК» повідомив голова правління ЗАТ «ТЕТ» Григорій Тичина.

 

Валерій Гросман закінчив Миколаївський педагогічний інститут за спеціальністю «вчитель російської мови та літератури». Розпочав телевізійну кар’єру 1976 року на Миколаївському державному телебаченні. Пройшов шлях від редактора до генерального директора комерційного каналу. 1996 року обійняв посаду програмного директора ЗАТ «ММЦ-СТБ», у 1999 році працював виконавчим продюсером каналу «Ера». Із серпня 2000 року обіймав посаду програмного директора каналу «ТЕТ».

 

Вікторія Любенко отримала ступінь магістра з міжнародної економіки та управління бізнесом у Київському національному економічному університеті, здобула другу вищу освіту за фахом «Управління бізнесом у сучасному світі» у Франції. Має досвід роботі у банківській сфері та PR, вільно володіє трьома іноземними мовами. Останнім часом очолювала департамент перспективного планування каналу ICTV, де відповідала за створення перспективної сітки мовлення, моніторинг надходжень на ринок нового програмного продукту, а також опікувалась питаннями фінансового менеджменту у сфері обліку прав на телевізійний продукт.  Також обіймала посаду заступника програмного директора телеканалу СТБ, де до сфери її відповідальності належали, насамперед, питання аналізу вітчизняного та зарубіжного телевізійних ринків, створення системи перспективного планування, пошук та закупка програмного продукту, а також співробітництво з продакшн-студіями з метою виробництва телевізійної продукції на замовлення телеканалу.

 

Григорій Тичина спростував неофіційну інформацію про те, що власники каналу залучили для його переформатування російських менеджерів: «Ми ніяких російських менеджерів не наймали. Не знаю, звідки у вас така інформація». Тим часом, у медійному середовищі наполегливо поширюються чутки про те, що на каналі в новому сезоні зявиться більше інформаційних і навіть політичних проектів, зникне проект «Дом-2» і відбудуться радикальні зміни у складі топ-менеджменту.

 

Тим часом, Григорій Тичина стверджує, що й у новому сезоні канал залишиться розважально-інформаційним: «З’явиться низка нових  проектів та програм, які вписуються в нинішню розважально-інформаційну  концепцію телеканалу «ТЕТ». Презентація намічена на кінець серпня. До презентації я нічого прокоментувати не можу». Він також спростував інформацію про запуск нових новинних проектів. Що ж до «Дому-2», то, як сказали «ТК» у прес-службі каналу, від одного з найрейтинговіших своїх проектів «ТЕТ» відмовлятись не збирається.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7344
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду