В Ірані засудили до смерті як «ворогів Аллаха» двох журналістів

31 Липня 2007
19176
31 Липня 2007
07:50

В Ірані засудили до смерті як «ворогів Аллаха» двох журналістів

19176
В Ірані засудили до смерті як «ворогів Аллаха» двох журналістів

Іранські судові власті підтвердили факт винесення смертного вироку двом журналістам-курдам. Вони оголошені судом «ворогами Аллаха», повідомляє «Оглядач» із посиланням на російську службу «Радіо Свобода».

 

Вирок був ухвалений 16 липня судом північно-західної провінції Курдистан. Правозахисники повідомляють, що один з журналістів публікував статті про місцеві власті, інший — був активістом екологічного угрупування.

 

З травня в іранській в'язниці знаходяться три ірано-американських учених, обвинувачених в завданні збитку національної безпеки. Аналогічні звинувачення можуть бути пред'явлені і кореспондентові нашого радіо Парназ Азіме. Вона поки на волі, але не може покинути Іран, оскільки у неї вилучили паспорт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19176
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду