«Стар Медиа» и Media Resources Management объявили о сотрудничестве

31 Липня 2007
2672
31 Липня 2007
11:26

«Стар Медиа» и Media Resources Management объявили о сотрудничестве

2672
«Стар Медиа» и Media Resources Management объявили о сотрудничестве

Российско-украинская продакшн-компания «Стар Медиа» и украинская медиаконсалтинговая компания Media Resources Management (MRM) заключили несколько сделок, в рамках которых MRM предоставляет «Стар Медиа» консультационные услуги в сфере подбора и поиска сценариев для телефильмов.

 

Так, первыми результатами этого партнерства стало приобретение продакшн-компанией «Стар Медиа» двух сценариев у российского и белорусского авторов. На основе сценариев будет снято два телефильма, оба – мелодрамы, под рабочими названиями «Здравствуйте Вам!» и «Нет пятен на солнце. Фильмы планируются к показу на крупнейших каналах России и Украины, а также ближнего зарубежья.

 

«Стар Медиа» и MRM и в дальнейшем надеются использовать опыт друг друга на соответствующих рынках для продолжения плодотворного сотрудничества.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду