Кинокомпания Walt Disney исключит из своих фильмов сцены курения

27 Липня 2007
12903
27 Липня 2007
15:28

Кинокомпания Walt Disney исключит из своих фильмов сцены курения

12903
Кинокомпания Walt Disney исключит из своих фильмов сцены курения

Американський медіаконгломерат Walt Disney Co. обіцяє виключити зі всіх своїх старих фільмів сцени паління. Про це заявив в листі, адресованому конгресменові Едварду Маркі, голова кінокомпанії Роберт Айджер. У липні конгресмен-демократ Э.Маркі провів у Вашингтоні дебати з питання про дію образів кіно на юних глядачів, повідомляє радіо «Свобода».

Чистий пибуток Walt Disney Co. у II кварталі 2006-2007 фінансового року, що завершився 31 березня ц.р., виріс на 27% - до 931 млн дол. проти 733 млн дол. роком раніше. Такі дані містяться у фінансовому звіті компанії. Виручка Walt Disney збільшилася на 1% і склала 8,07 млрд дол. порівняно з 8,03 млрд дол. за аналогічний період минулого фінансового року.

Керівництво компанії відзначає, що успішні показники спричинив високий попит на всю продукцію Walt Disney.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12903
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду