Через рекламу соцініціатив Ющенка у Томенка склалося враження, що розпочалися вибори Президента

27 Липня 2007
6244
27 Липня 2007
14:13

Через рекламу соцініціатив Ющенка у Томенка склалося враження, що розпочалися вибори Президента

6244
Через рекламу соцініціатив Ющенка у Томенка склалося враження, що розпочалися вибори Президента

Розміщення зовнішньої соціальної реклами з зображенням глави держави наштовхує на думку, що в Україні розпочалися дострокові вибори не до ВР, а Президента. Про це сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді заявив заступник лідера БЮТ Микола Томенко, коментуючи масову появу в Україні зовнішньої реклами з зображенням Президента та його соціальними ініціативами.

За словами Томенка, «вочевидь дискусія щодо соціальності реклами за участю глави держави, яка була розміщена на телеекранах, не принесла бажаного результату».

Крім того, Томенко нагадав, що згідно з законом про рекламу, соціальною не може вважатися реклама за участю державних чиновників, а також поставив питання про фінансування реклами. Він зазначив, що за інформацією, яка є в БЮТ, на Закарпатті цю рекламу було розміщено за відповідними листом Секретаріату Президента.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду