У Лобковій балці відбудеться однойменний літературний фестиваль

25 Липня 2007
13550
25 Липня 2007
14:35

У Лобковій балці відбудеться однойменний літературний фестиваль

13550
У Лобковій балці відбудеться однойменний літературний фестиваль

28 липня в Україні відбудеться літературний фестиваль «Лобкова балка». Організатори -  Мистецьке об’єднання «Остання барикада»  - кваліфікують його як «Східняцький фестиваль далекобійників».

 

Лобкова балка - це селище на трасі Київ-Полтава-Харків, приблизно посередині між Києвом та Харковом. Вважається традиційним місцем відпочинку для українських та міжнародних далекобійників.

 

Літературні читання мають на меті прославлення назви селища, а також слова, від якого вона походить - лобка. Тож кожен, хто візьме участь у літературних читаннях, за умовами організаторів, повинен прочитати експромт з максимальною кількістю слів «балка», «Лобкова» та «лобок».

 

Ще одна умова - кожен потенційний учасник повинен мешкати в межах траси Київ-Полтава-Харків. Письменників з інших частин країни теж прийматимуть, але лише якщо ті стануть «почесними далекобійниками» - приїдуть власним автотранспортом.

 

Організатори обіцяють, що глядачі побачать та почують, зокрема, Леся Подерв`янського, Юрка Покальчука, Світлану Поваляєву, Ірену Карпу, Андрія Кокотюху, Леся Ульяненка, Романа Скибу, Сашка Ушкалова, Андрія Окару, Ростислава Мельникова, Олега Коцарєва, Максима Розумного, Михайла Бриниха та Тараса Антиповича.

 

«Молоде радіо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду