В ИСД не подтверждают слухов о покупке газеты «День»

24 Липня 2007
13282
24 Липня 2007
18:30

В ИСД не подтверждают слухов о покупке газеты «День»

13282
В ИСД не подтверждают слухов о покупке газеты «День»

В медиа-среде более месяца курсируют слухи о том, что экс-глава СНБО и президент «Индустриальной группы» Виталий Гайдук очень заинтересован в покупке газеты «День», более того, что сделка по ее приобретению уже завершается.

 

«Детектор медіа» связалась с директором по корпоративным правам и инвестициям корпорации «Индустриальный союз Донбасса» Александром Пилипенко. Он нас разочаровал: «Ни один из медиа-холдингов, который входит в группу ИСД-ИГ, по состоянию на настоящее время не владеет никакой частью корпоративных прав или прав на издание газеты «День».

 

По его словам, возможно, разговоры о приобретении газеты и ходили, однако ему это не известно, и никаких конкретных транзакций для сделки не совершалось.

 

По информации «Детектор медіа», речь могла идти о $5 млн – именно в такую сумму нынешний владелец издания ЗАО «Украинская пресс-группа» якобы оценила газету. 

 

На сайте ежедневной всеукраинской газеты «День», издающейся с сентября 1996 года, указан тираж в 62,5 тысяч экземпляров.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду