24 липня в Українському домі відбудеться Громадянська асамблея України «Політична криза: позиції громадянського суспільства»

20 Липня 2007
18479
20 Липня 2007
16:47

24 липня в Українському домі відбудеться Громадянська асамблея України «Політична криза: позиції громадянського суспільства»

18479
24 липня в Українському домі відбудеться Громадянська асамблея України «Політична криза: позиції громадянського суспільства»

24 липня 2007 року в Українському Домі відбудеться Громадянська асамблея України «Політична криза: позиції громадянського суспільства» (початок реєстрації о 9:00, фойє конференц-зали, вул. Хрещатик, 2).

 

Мета Громадянської асамблеї – обговорення позицій найактивніших організацій громадянського суспільства зі всіх регіонів України щодо причин виникнення політико-правової кризи та вироблення рекомендацій політикам стосовно бажаного для суспільства виходу із кризи. Одним з основних завдань асамблеї є виоформлення вимог громадськості до проведення дострокових парламентських виборів та поведінки політиків після них.

 

В асамблеї візьмуть участь представники 350-ти громадських організацій.

 

Робота Асамблеї відбуватиметься у трьох секціях:

1)      Загрози та виклики політичної кризи для суспільства;

2)      Які вимоги мають висунути громадяни до політиків та виборчої кампанії;

3)      Що і як має робити організована громадськість в умовах політичної кризи.

 

На заключному пленарному засіданні (15:00 ‑ 17:00) плануються виступи: президента України, прем’єр-міністра України, голови Конституційного суду в Україні, голови Верховного суду України, голови Центральної виборчої комісії, лідерів основних політичних сил – Блок «Наша Україна – Народна Самооборона», Блок Юлії Тимошенко, Комуністична партія України, Партія регіонів, Соціалістична партія України. Відбудеться пряма трансляція заключного пленарного засідання на 5-му каналі.

 

Буде озвучено заключну резолюцію-відозву провідних громадських організацій України до політиків та лідерів держави.

 

З питань акредитації звертатися у понеділок, 23 липня, до Христини Басілії.

Контактні телефони: 8 095 274-0101 або 486-2596

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18479
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду