Призначено семеро спікерів блоку НУ-НС

17 Липня 2007
17051
17 Липня 2007
12:53

Призначено семеро спікерів блоку НУ-НС

17051
Призначено семеро спікерів блоку НУ-НС

Керівник виборчого штабу Блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Віктор Балога сьогодні оголосив імена уповноважених спікерів цього політичного об’єднання, повідомляє «Razom».

Тепер від імені мегаблоку правом робити офіційні заяви та давати коментарі наділені такі політики: Юрій Луценко, В’ячеслав Кириленко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, Юрій Павленко і Борис Тарасюк. «Решта колег по Блоку також будуть виступати як компетентні коментатори, попередньо одержавши відповідний карт-бланш, - зауважив Балога, - «Наша Україна – Народна самооборона» вирішила запровадити жорстку інформаційну дисципліну, аби убезпечити суспільство і ЗМІ від дезорієнтації у тезах і гаслах».

Балога також наголосив, що не допустить інформаційного різнобою від імені мегаблоку і нагадав про відповідальність у випадку порушення встановлених правил. Також керівник виборчого штабу Блоку «НУ-НС» пообіцяв охопити в інформаційній діяльності «всі теми – соціальні, внутрішньо- і зовнішньополітичні, правові, оборонні та безпекові», а також забезпечити інформаційну відкритість Блоку.

Свою роль в інформаційній політиці мегаблоку Балога визначив як директивну. «Моя функція полягає у командно-штабній роботі. Зрозуміло, з’являтиметься потреба в оголошенні якихось важливих рішень чи ініціатив, які стосуються всього мегаблоку. Такі інформаційні повідомлення робитиме керівництво “Нашої України – Народної самооборони” і штабу цієї політичної сили», - наголосив керівник штабу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду