ГО «Соціальна допомога» та Мінапраці і соцполітики проведуть телемарафон зі збору коштів на вирішення проблем інвалідів

17 Липня 2007
3198
17 Липня 2007
10:43

ГО «Соціальна допомога» та Мінапраці і соцполітики проведуть телемарафон зі збору коштів на вирішення проблем інвалідів

3198
ГО «Соціальна допомога» та Мінапраці і соцполітики проведуть телемарафон зі збору коштів на вирішення проблем інвалідів

25 липня почнеться благодійний телемарафон зі збору коштів на вирішення проблем інвалідів. Про це сьогодні на презентації Всеукраїнської благодійної організації «Соціальна допомога» заявив голова Наглядової ради організації Петро Таланчук, повідомляє «Урядовий портал» з посиланням на прес-службу Мінпраці та соцполітики.

Як ззаначається, метою марафону є збір коштів на створення підприємства для працевлаштування інвалідів, яке було б адаптоване до їхніх фізичних можливостей і могло би пропонувати людям з особливими потребами гідний рівень заробітної платні і соціальні гарантії. Таким чином організатори марафону сподіваються не лише забезпечити інвалідів робочими місцями, але й пом’якшити соціальний бар’єр між ними і суспільством.

Марафон буде присвячений до 10-ї річниці Міністерства праці та соціальної політики України, і пройде у рамках програми підтримки інвалідів Всеукраїнської благодійної організації «Соціальна допомога».

Як зазначає голова наглядової ради ВБО «Соціальна допомога» Петро Таланчук, марафон покликаний сприяти поверненню інвалідів до повноцінного життя в суспільстві. «Повернутися в суспільство інвалід може тільки тоді, коли він зможе знайти роботу, успішно працювати, робити кар'єру. Але сьогодні інваліди раді виконувати будь-яку роботу, аби вона була. Представники ж «Соціальної допомоги» хочуть, щоб люди з особливими потребами могли знайти таку роботу, яка відповідає їхнім побажанням», - сказав пан Таланчук.

Ініціативу підтримує Міністерство праці та соціальної політики України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3198
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду