Союз обдарованої молоді оголошує конкурс на кращу науково-популярну або публіцистичну статтю

16 Липня 2007
7884
16 Липня 2007
17:47

Союз обдарованої молоді оголошує конкурс на кращу науково-популярну або публіцистичну статтю

7884
Союз обдарованої молоді оголошує конкурс на кращу науково-популярну або публіцистичну статтю

З метою підтримки обдарованих молодих людей ВМГО "Союз обдарованої молоді" спільно з редакцією науково-популярного журналу для юнацтва "КРАЇНА ЗНАНЬ" оголошують конкурс для молодих обдарованих журналістів та науковців на кращу науково-популярну або публіцистичну статтю, повідомляє «Громадський простір».

Тематику робіт організатори конкурсу не обмежують, проте «бажано щоб публіцистичні роботи розкривали актуаліні проблеми з життя молоді, а науково-популярні статті вміщували відомості із світу науки, що були б цікаві і корисні для молоді».

Вимоги до робіт: обсяг - від 10 тис. до 40 тис. знаків, написані українською або російською мовами, що раніше ніде не публікувалися. Робота має бути написана «доступною, живою мовою».

Переможців і призерів буде визначено у двох основних номінаціях: "Публіцистика", "Науково-популярна стаття". Кращі роботи булуть опібліковані в журналі "Країна знань", автори отримують авторскі гонорари, цінні призи та відзнаки Союзу обдарованої молоді.

Рішення жюрі остаточне і оскарженню не підлягає.

Конкурсні роботи просимо надсилати на е-meil: som_org@ukr.net

Роботи приймаються до 1 жовтня 2007 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду