«Регіони» не замовляли політреклами з Януковичем у вигляді Шрека

15 Липня 2007
6532
15 Липня 2007
16:54

«Регіони» не замовляли політреклами з Януковичем у вигляді Шрека

6532
«Регіони» не замовляли політреклами з Януковичем у вигляді Шрека

Прес-служба Партія регіонів спростовує повідомлення газети «Україна молода» про те, що в нових рекламних роликах використовуватиме образи з мультиплікаційного фільму «Шрек». Нагадаємо, про це йшлося у статті Наталії Лебідь «Між «тампаксом» і «клінексом», опублікованій 12 липня.

 

«Партія регіонів висловлює співчуття тим сайтам, які попались на чергову газетну качку й повідомили про те, що ПР готує ролики за мотивами мультфільму «Шрек». Шкодуємо також про те, що ті, хто передрукував неправдиві відомості, забули про принципи роботи журналіста і не затруднили себе перевіркою інформації в пресс-службі Партії регіонів. Очевидно, автор «УМ» переплутав 13 липня з 1 квітня… Вигадані «УМ» і згадані іншими медіа ролики ПР не виробляла і не замовляла. У разі ж, якщо такі ролики з’являться, ми попереджаємо громадськість: жодного стосунку до них наша партія не має. Ми розцінюватимемо це як провокацію наших «невгамовних» політичних конкурентів», - ідеться в поширеній прес-службою партії заяві.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду