Cавік Шустер: Учорашня трансляція матчу «Динамо»-«Шахтар» була першою в своєму роді на пострадянському просторі

11 Липня 2007
12479
11 Липня 2007
16:34

Cавік Шустер: Учорашня трансляція матчу «Динамо»-«Шахтар» була першою в своєму роді на пострадянському просторі

12479
 Cавік Шустер: Учорашня трансляція матчу «Динамо»-«Шахтар» була першою в своєму роді на пострадянському просторі

Трансляція матчу «Динамо»-«Шахтар» за участю Савіка Шустера на «Інтері» стала топ-темою для обговорення в середовищі шанувальників як спорту, так і телебачення. На адресу «ТК» надійшло вже декілька реплік від наших читачів та дописувачів, які ви можете побачити тут.

 

«Это был мой дебют на канале «Интер», но ранее я уже комментировал футбол на НТВ, - каже Савік Шустер в коментарях «ТК». - Мне неудобно оценивать самого себя, но можете посмотреть на рейтинги вчерашнего матча. Они наивысшие в сравнении с другими матчами Суперкубка».

 

На його думку, недоліків у вчорашньої трансляції було чимало, проте їх можна вибачити з огляду на те, що це була перша спроба такого роду на пострадянському просторі: «Знаете, когда такие нововведения воплощаются впервые, - а это было впервые на постсоветском пространстве, - естественно, могут быть ошибки. Их не допускают только те, кто не работает. По моему мнению, все же лучше что-то делать, чем вообще ничего не делать».

 

Частка футбольного матчу, показаного «Інтером» 10 липня, за аудиторією 18+ становила 33,21%, рейтинг 11, 55%. За аудиторією 14-49  частка становила 27,46%, рейтинг – 7,37%. Дані надані компанією GFK Ukraine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду