Олена Бондаренко: «Нацрада сфабрикувала експертний висновок щодо реклами Президента»

11 Липня 2007
7143
11 Липня 2007
12:36

Олена Бондаренко: «Нацрада сфабрикувала експертний висновок щодо реклами Президента»

7143
Олена Бондаренко: «Нацрада сфабрикувала експертний висновок щодо реклами Президента»

Партія регіонів зустрілась із проблемами, намагаючись розмістити рекламні ролики на 10 провідних телеканалах України. Про це в інтервю газеті «24» повідомила народний депутат V скликання Олена Бондаренко.

 

«У роликах є кадри Юлії Тимошенко, Віктора Ющенка, депутатів, які бються. Нам повернули цей ролик із гнівною тирадою всі канали, з вимогою прибрати ці кадри як такі, що не відповідають законодавству. Єдиний канал, який узяв ролик без проблем – «1+1». Але через день на всіх цих каналах зявився президентський ролик із бійками в парламенті, зображенням Януковича, Мороза та інших депутатів, які голосують у залі», - каже пані Бондаренко. За її словами, ролик Президента канали прийняли беззаперечно і безкоштовно.

 

«Нацрада з питань телебачення і радіомовлення сфабрикувала експертний висновок, надавши ролику Президента категорію соціальної реклами. Та й сам ролик фактично розміщувала Нацрада. Телеканали знають: не підкоришся – завтра тобі винесуть попередження, потім друге, а потім – суд, і прощавай, ліцензіє!», - пояснює Олена Бондаренко.

 

Також, за її словами, у Партії регіонів виникли проблеми з розміщенням рекламних постерів у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Луцькій, Рівненській та Чернівецькій областях, де оператори зовнішньої реклами відмовили представникам партії. «У неофіційних бесідах вони пояснювали нам, що їх викликади в ОДА і казали: «Хочете мати проблеми з розміщенням і установкою зовнішніх носіїв після виборів? Ми вам це забезпечимо, якщо реклама «регіоналів» зявиться на ваших біґбордах», - розповідає народний депутат.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду