Німеччина поділиться з Україною досвідом забезпечення безперебійної роботи ЗМІ

10 Липня 2007
6268
10 Липня 2007
11:02

Німеччина поділиться з Україною досвідом забезпечення безперебійної роботи ЗМІ

6268
Німеччина поділиться з Україною досвідом забезпечення безперебійної роботи ЗМІ

Німеччина готова поділиться з Україною досвідом у сфері забезпечення безперебійної роботи засобів масової інформації, загалом, і телебачення, зокрема, під час проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це в інтерв’ю газеті Дело заявив Посол Німеччини в Україні Райнхард Шеферс.

 

Відповідаючи на запитання про те, чи може Німеччина, як країна-організатор чемпіонату світу з футболу 2006 року, допомогти Україні в організації Євро-2012, Шеферс відзначив, що «з офіційної точки зору уряд Німеччини не має прямого стосунку до цього питання».

 

При цьому посол додав, що в Германії є багато підприємств, які мають досвід у сфері забезпечення безперебійної роботи засобів масової інформації, підготовки і організації подій такого рівня, і вони готові поділитися цим досвідом.

 

«Про телебачення окрема розмова: перед українським телебаченням стоять величезні завдання в забезпеченні якості міжнародних телетрансляций. Німецька сторона готова поділитися своїм досвідом і в цій сфері. Тепер справа за українською стороною», – сказав Шеферс.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6268
Читайте також
14.09.2009 10:27
Міхаель Марек, Володимир Медяний, радіо «Німецька хвиля»
8 593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду