Михайло Чечетов: Обіцянку Януковича щодо виключення Калашникова з партії і фракції не виконано, бо «все міняється»

6 Липня 2007
2401
6 Липня 2007
21:22

Михайло Чечетов: Обіцянку Януковича щодо виключення Калашникова з партії і фракції не виконано, бо «все міняється»

2401
Михайло Чечетов: Обіцянку Януковича щодо виключення Калашникова з партії і фракції не виконано, бо «все міняється»

Партія регіонів «ужила заходів» щодо Олега Калашникова, але не стала виключати його з лав партії та зі складу фракції з огляду на те, що правоохоронні органи не знайшли доказів його причетності до побиття знімальної групи СТБ. Про це заявив у прямому ефірі 5 каналу народний депутат V скликання, член фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

 

На запитання, чому обіцянку лідера партії Віктора Януковича виключити Калашникова з партії та фракції не виконали, Михайло Чечетов навів аналогію із Віктором Ющенком, який кілька років тому називав ідею двопалатного парламенту згубною для демократії, а тепер сам пропонує втілити задум свого попередника Леоніда Кучми. «Все міняється», - сказав пан Чечетов.

 

Нагадаємо, на прес-конференції 5 липня Генеральний прокурор Олександр Медведько заявив, що прокуратура не знайшла доказів, достатніх для притягнення до відповідальності Олега Калашникова. 12 липня 2006 року Олег Калашников разом із кількома іншими людьми біля Верховної Ради напав на знімальну групу каналу СТБ. Справа за фактом нападу на журналістів поки що розслідується.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду