До ВР подано законопроект про заборону використання у рекламі релігійних символів

16 Червня 2007
5588
16 Червня 2007
11:17

До ВР подано законопроект про заборону використання у рекламі релігійних символів

5588
До ВР  подано законопроект про заборону використання у рекламі релігійних символів

П’ятнадцятого червня 2007 року до Верховної Ради України було подано проект Закону України «Про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про рекламу» (н.д. ВРУ V скликання Ю. Болдирєв, фракція Партії Регіонів України; щодо використання в рекламі релігійних символів).

Автор пропонує встановити заборону використовувати зображення символів світових і національних релігій, які є традиційними для України, а саме: символу християнства – хреста, символу ісламу – півмісяця, символу юдаїзму – шестикінечної зірки. Зображення храмів та інших культових споруд можуть бути використані в цілях реклами тільки з дозволу їх власників та користувачів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду