Одеський медіахолдинг «100%» продає телерекламу в кредит. Поки що не дуже успішно

3 Липня 2007
4997
3 Липня 2007
13:10

Одеський медіахолдинг «100%» продає телерекламу в кредит. Поки що не дуже успішно

4997
Одеський медіахолдинг «100%» продає телерекламу в кредит. Поки що не дуже успішно

Одеський медіахолдинг «100%» спільно з Першим кредитним товариством проводить акцію «Реклама в кредит». В ході акції, що триватиме три місяці, телеканали, які входять до холдингу, надаватимуть підприємцям, які розвивають свій бізнес і не мають достатніх коштів для повноцінної рекламної кампанії, рекламний час у кредит. Кредит оформлюється за мінімальною ставкою 10% річних. Реклама, отримана у такий спосіб, транслюватиметься на трьох телеканалах холдингу протягом місяця.

 

Як повідомив «Детектор медіа» Руслан Бережний, продюсер телеканалу «Здоровье», який входить до медіахолдингу «100%», від акції сподівалися кращих результатів. «Конкретно я не можу цього коментувати, бо це комерційна таємниця. Але, на жаль, наші підприємці ще не готові до того, аби розвивати свій бізнес. Вони радше візьмуть кредит на купівлю приватного авта, ніж вкладуть у власну справу», – каже пан Бережний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4997
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду