«Інтерівці» йдуть з ТРК «Київ». Туди може прийти Олександр Колодій?

2 Липня 2007
6008
2 Липня 2007
13:44

«Інтерівці» йдуть з ТРК «Київ». Туди може прийти Олександр Колодій?

6008
 «Інтерівці» йдуть з ТРК «Київ». Туди може прийти Олександр Колодій?

Кільканадцятеро представників топ-менеджменту ТРК «Київ» – члени команди, запрошеної екс-в.о. директора Дмитром Харитоновим – звільнилися з каналу за власним бажанням. Цю інформацію підтвердила «Телекритиці» керівник дирекції маркетингу каналу Вікторія Волонтирець, яка сама працює на ТРК «Київ» останній день. За її словами, зараз керівництво каналу шукає заміну тим, хто йде. Крім того, можливо, буде переглянутий штатний розклад, складений з урахуванням цих людей.

 

За інформацією, отриманою «ТК» з власних джерел на каналі, окрім Вікторії Волонтирець, ТРК «Київ» залишають перший заступник директора Тетяна Столярова, фінансовий директор Наталія Ємельянова, програмний директор Максим Наливайко, керівник дирекції інформаційного мовлення Людмила Писанко, заступник керівника дирекції інформаційного мовлення Олександра Коваль, керівник кіноредакції Вікторія Германчук, головний режисер дирекції програм Костянтин Ільїн, піар-директор Карина Палаєва, технічний директор Вячеслав Кучеренко та заступник програмного директора Ірина Миронченко.

 

Вікторія Волонтирець підтвердила, що нове керівництво запропонувало посаду генпродюсера ТРК «Київ» колишньому ведучому новин каналу «Інтер» Олександрові Колодію. «Насколько я знаю, эти переговоры ведутся. Однако я не Александр Колодий, поэтому не могу сказать, что он ответил», – сказала пані Волонтирець. Сам Олександр Колодій воліє не коментувати свій можливий прихід на ТРК «Київ». Радник мера Києва Казбек Бектурсунов, до якого «ТК» зверталась із запитанням щодо того, чи може Олександр Колодій стати генпродюсером ТРК «Київ», у притаманній йому манері відповів, що «може стати, а може і не стати».

 

За непідтвердженою інформацією, Олександр Колодій також розглядає кілька інших пропозицій, серед яких – місце у першій десятці однієї з політичних сил та власний проект на Першому національному каналі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6008
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду