Оксана Марченко повертається в ефір з новим ток-шоу

26 Червня 2007
7927
26 Червня 2007
17:13

Оксана Марченко повертається в ефір з новим ток-шоу

7927
 Оксана Марченко повертається в ефір з новим ток-шоу

В новому телевізійному сезоні Оксана Марченко вестиме нове ток-шоу. Про це „ТК” стало відомо з власних джерел. Оксана Марченко підтвердила цю інформацію: „Так, дійсно ми готуємо нове шоу, проте ми поки не готові говорити про дату і канал, на якому воно з’явиться.”.

За її словами, це буде новий оригінальний формат, створений за американським зразком, однак ліцензія на його виробництво не купувалася: „У нас відомий американський продюсер, тому багато чого з світових телевізійних надбань та технологій ми матимемо. В нашому разі говорити про якійсь існуючий формат було б не правильно. Це буде оригінальний формат”.

Втім, за інформацією „ТК”, це буде шоу, подібне до формату „Шоу Тайри Бенкс”. Вже створено пілот першої програми. Її темою обрано питання про те, як модний одяг шкодить здоров’ю. Також джерело „ТК” повідомляє, що нове шоу Оксани Марченко з’явиться на телеканалі ТЕТ. Сама телеведуча цю інформацію не підтверджує: „Ми маємо багато пропозицій, і з конкретним каналом поки ще не визначились”. А голова правління ЗАТ „Телеканал ТЕТ” Григорій Тичина в коментарі „ТК” зазначив: „Про нові проекти каналу ми оголосимо тоді, коли питання щодо них буде вирішено”.

Нагадаємо, що раніше Оксана Марченко вела на різних каналах програми «Моя професія», «Час», «Імена».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7927
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду