Прийом робіт для участі у фестивалі «Кришталеві джерела» продовжено

26 Червня 2007
14310
26 Червня 2007
15:01

Прийом робіт для участі у фестивалі «Кришталеві джерела» продовжено

14310
Прийом робіт для участі у фестивалі «Кришталеві джерела» продовжено

25 червня в Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення відбулося засідання оргкомітету ХVI Українського відкритого фестивалю дитячого, молодіжного кіно, телебачення та радіо „Кришталеві джерела”, на якому обговорено питання про підготовку до фестивалю „Кришталеві джерела – 2007”.

Пр оце повідомила сьогодні прес-служба Нацради.

Наразі триває прийом робіт для участі у фестивалі. По закінченні реєстрації творів відбудеться перший (заочний) тур – розгляд робіт експертною радою. Автори кращих телерадіопрограм, кіно- та фоторобіт будуть запрошені для участі у фінальному етапі, який відбудеться в Криму з 7 по 13 вересня 2007 року.

Всього для участі у конкурсному відборі вже подано близько 70 робіт із різних регіонів України.

Оргкомітет ухвалив рішення продовжити прийом телерадіопрограм, фільмів та фото до 15 липня 2007 року.

мови фестивалю „Кришталеві джерела – 2007” розміщені на сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення www. nrada.gov.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14310
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду