30 червня проект IREX U-Media припиняє роботу

25 Червня 2007
8334
25 Червня 2007
18:20

30 червня проект IREX U-Media припиняє роботу

8334
30 червня проект IREX U-Media припиняє роботу

30 червня завершує роботу п’ятирічний проект Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) із підтримки професійних ЗМІ в Україні У-Медіа, започаткований 2002 року. Про це повідомляється в інформаційній розсилці IREX.

 

Напрямками роботи проекту були: 1) стабілізація правового поля в Україні для забезпечення вільної та чесної діяльності медіа та, водночас, підтримка прозорості у сфері власництва та впливу; 2) зміцнення фінансової життєздатності незалежних медіа та 3) покрашення якості новин та збільшення доступу до них на регіональному рівні.

 

Утім, інші програми з підтримки українських медіа триватимуть. Так, програма україно-американського партнерства UMPP й надалі успішно працюватиме, нею керуватиме Ірина Веллс (iwells@kyiv.irex.org).

 

Оксана Коваль та Тетяна Стрельченко продовжать свою роботу у відділі освітніх програм IREX.

 

Із питань продовження в поточному році програми UPMEP та суб-грантів Асоціації «Незалежні Регіональні Видавці України» та Інституту Розвитку Регіональної Преси можна звертатися до Олега Хоменка: khomenok@i.com.ua.

 

З питань роботи асоціації «Незалежні Регіональні Видавці України» можна звертатися до її виконавчого директора Юрія Ісаєва (anrvu1@voliacable.com), а щодо роботи Інституту розвитку регіональної преси – до його виконавчого директора Катерини Лаба (irrp@ukr.net).

 

Довідка «ТК»

IREX – це міжнародна неприбуткова організація, що адмініструє інноваційні програми для розвитку лідерського потенціалу з метою покращення якості освіти, посилення впливу незалежних ЗМІ та сприяння розвитку плюралістичного громадського суспільства.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8334
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду