Стартував фестиваль «АгроСвіт-2007»

25 Червня 2007
18963
25 Червня 2007
13:58

Стартував фестиваль «АгроСвіт-2007»

18963
Стартував фестиваль «АгроСвіт-2007»

Сьогодні, 25 червня,  на Чернігівщині  відкрився XIV Міжнародний телевізійний фестиваль «АгроСвіт-2007», який триватиме до 29 червня і проходитиме у містах Ніжині,  Ічні, Прилуках. Про це повідомляє прес-служба Національної ради з питань телебачення  та інформації.


«Телефестиваль „АгроСвіт” покликаний продемонструвати через призму телевізійних робіт красу української землі, історичну та  ландшафтну привабливість сільської місцевості в різних регіонах», – йдеться в повідомленні Нацради.


Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення один з організаторів XIV Міжнародного телевізійного фестивалю «АгроСвіт-2007», і у роботі журі фестивалю візьмуть участь голова Національної ради Віталій Шевченко та заступник голови Національної ради Юрій Плаксюк.

Автори трьох кращих робіт будуть відзначені Почесними грамотами Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18963
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду